KERTI KANDALLÓ

TEGYE EGYEDIVÉ KERTJÉT! ÉPÍTSEN KERTI KANDALLÓT!

A PALAZZETTI  nyitott tűzterei kiválóan alkalmasak a kerti kandallók építéséhez. Különösen hőálló alapanyagból készülnek a tűzterek. Egyes modellek öntöttvas tűztérrel rendelkeznek. A Ventilpalex modellek ventilátoros rásegítést is kaphatnak. A tűzterek tetszőlegesen az Ön kertjébe illő burkolattal vehetők körbe. Széles méret és forma választék!

A  PALEX nyitott tűztér kínálatunkat a főoldalról "Fatüzeléses tűzterek" menü, azon belül a "nyitott fatüzeléses tűzterek" menüre kattintva találja!

Palazzetti nyitott tűztereiben lehetővé válik grill ételek elkészítése is a különféle sütő állványok (grill rostély, bioplatt...) megvásárlásával.  

 

Fokozza az őszi hangulatot kerti kandallókkal!

Fokozza az őszi hangulatot kerti kandallókkal!Rajong a természetért, és szeretne harmonikus teret létrehozni kertjében? Kedveli a különleges megoldásokat, berendezéseket? Akkor Önnek találták ki a kerti kandallókat!

A kerti kandallókkal kiváló hangulatot teremthet az őszi, hideg estéken, így még ebben az időszakban is bátran összegyűlhetnek barátaival, rokonaival a kertben, ugyanis a kellemes hőmérsékletet biztosítják a kandallók! Emellett a nyitott tűzterek akár grillezésre is alkalmasak! Természetesen a kerti kandallók a rohanó hétköznapokban is alkalmazhatók, hiszen a tűz látványa és a melegség hozzásegíti a kandalló tulajdonosát a relaxációhoz és a kikapcsolódáshoz, ezáltal garantált a pihenés!

A kerti kandallók strapabíró anyagból készülnek, amelyek kifejezetten kinti használatra lettek tervezve, ennek köszönhetően a hőmérsékleti ingadozásoknak és az erős esőzéseknek is ellenállnak!

Ha látványos berendezéssel alapozná meg az ősz hangulatát, vásároljon kerti kandallót! A minőséget garantáljuk!

Telefon: 06 20/259-0960
06 20/259-0950
E-mail: gemini.palazzetti@gmail.com
Elérhetőségek