Olasz kerti grill és kemence, kerti grill kiegészítők

 

A kerti grillsütő: Önnek már van?

A kerti grillsütő: Önnek már van?Szeretné, ha nem csak a konyhájában tudna ínycsiklandó fogásokat megalkotni, de akár a kertjében is? Egy sokoldalú kerti sütővel ez nem lehetetlen. Grillsütő, szalonnasütő, bográcsozó hely vagy éppen kemence? Akár mindegyik az Öné lehet, sőt egy egész kerti konyhát is kialakíthat. Ebben nyújtunk Önnek segítséget minőségi és sokoldalú termékeinkkel.

Keressen fel minket bizalommal és válogasson színvonalas termékeinkből, válassza ki kerti sütőink, kerti konyháink közül, melyik az, amelyik a kertjébe illik és melyik az, ami az Ön igényeihez a legjobban passzol.

Gondoljon bele, hogy jó időben be sem kell mennie a házba ahhoz, hogy finom ételeket süssön, főzzön vagy grillezzen. Nem kell a forró tűzhellyel és sütővel melegítenie a házban, hanem a jó levegőn sürgölődhet. Baráti társaságok számára, családi összejöveteleken mindenkit megvendégelhet friss grillkolbásszal, zamatos halászlével vagy összeülhetnek egy jól bevált szalonnasütésre is. Kedvet kapott hozzá? Keressen minket bizalommal!
 

Rendeljen kerti grillt és bízza ránk az összerakást, elhelyezést, kiszállítást!

Rendeljen kerti grillt és bízza ránk az összerakást, elhelyezést, kiszállítást!A grillezés divatosabb, mint valaha. Ha valaki egyszer belekóstolt a kerti sütés világába, maga is elkötelezett rajongójává válik, méghozzá azonnal! Nincs is jobb elfoglaltság egy idilli nyári este, mint ínycsiklandó húsokat, sajtokat, zöldségeket sütögetni, miközben a barátokkal csevegünk, könnyű fröccsöket kortyolgatunk és fütyülünk a világra!

Keressen minket bizalommal és rendelje meg webshopunkból kerti grilljét! Még nem maradt le semmiről, hiszen február van, de ha elég szemfüles, olcsóbban hozzájuthat a régi és új modelljeinkhez. Döntsön, és szerezze be a nyárra a kert új, méltán népszerű berendezését, egy vadonatúj kerti grillt!

Még sosem volt kerti grillje? Aggódik, hogy hogyan fogja felállítani, beüzemelni, sőt, egyáltalán hazavinni? Egy percig sem kell nyugtalankodnia, mert mi mindenről gondoskodunk! Kiszállítjuk, összerakjuk és el is helyezzük a kerti grillt a kert meghatározott pontjára, Önnek már csak használnia kell azt!

Keressen bennünket elérhetőségeinken, és vásároljon kerti grillt!

 

A kerti grill a teraszon is élmény!

A kerti grill a teraszon is élmény!A grillezés tulajdonképpen egyszerű sütés, mégis egészen más fényt ad a tevékenységnek, ha nem a konyhában görnyedünk a tűzhely felett, hanem a teraszon sürgölődünk. A fejünk felett a csillagos ég, körülöttünk azok, akiknek a társaságában jól érezzük magunkat, a grillrácson pedig ínycsiklandozó, finoman illatozó húsok, zöldségek és sajtok.

Sokan úgy gondolják, hogy a grillezéshez egy kert illik igazán, pedig egy terasz is kiváló helyszín a sütögetésre. A kerti grillt okosan megválasztva, a teraszon is rendezhetünk összejöveteleket és grill partikat.

Forduljon hozzánk bizalommal, és válogasson kerti grilljeink közül, vásároljon most, hogy mire végleg itt a jó idő, már csak a vendéglistát kelljen összeírni! Minőségi és dekoratív termékeket kínálunk! Szívesen adunk tanácsot és segítünk a választásban, sőt a helyszínen össze is rakjuk a megrendelt kerti grillt!

Megadott elérhetőségeinken fel tudja venni velünk a kapcsolatot, és máris leadhatja a rendelését!

 

Idén már készítse kemencés grillel a kerti parti fogásait!

Vitathatatlan, hogy a tavasz és a nyár egyik legkedveltebb szabadtéri programjai a kerti partik, amikor a barátok és a családtagok együtt élvezhetik a jó időt. Ezek az események nem múlhatnak el ízletes fogások nélkül, amiket természetes, hogy kint a kertben készítenek el a házigazdák, akár a vendégek közreműködésével, hiszen egy friss gulyásleves vagy ízletes sült oldalas mindennél jobban kényezteti az ízlelőbimbókat. Ahhoz, hogy ezek az ételek sikeresek legyenek, nemcsak minőségi alapanyagokra lesz szükség, hanem tökéletes kialakítású főzőberendezésre is. Ha Ön utóbbit még nem találta meg, döntsön a kemencés grillek mellett!

A kemencés grillek, ahogy a nevükből kikövetkeztethető, olyan berendezések, amelyek egyszerre több főzési és sütési lehetőséget tartogatnak magukban, vagyis nemcsak grillezésre alkalmasak, hanem sütésre is. Így akár egyszerre több fogás készíthető el általuk, és minden vendég találhat kedvére való ételt.

A kemencés grillek különböző kialakításban elérhetőek, ha a vásárlás mellett dönt, csakis előnyökre tehet szert. Ha további kérdése lenne a berendezésekkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Olasz kerti grillek és kiegészítők a nyári szezonra!

Olasz kerti grillek és kiegészítők a nyári szezonra!Eredeti olasz kerti grillre vágyik? Egy ilyen kerti grillben csak örömet lel az ember, hiszen mindenki szeret egy jót enni a szabadban, méghozzá ínycsiklandóan finom ételeket!

A kerti összejövetelek, nyári vendégségek, hétvégi sütögetések időtlen sztárjai a grill húsok, amikhez kiválóan illenek a szószok, könnyű köretek, saláták és sajtok. Sokkal kellemesebb elkészíteni őket a szabadban, egy olasz kerti grillen, mint a fullasztóan meleg konyhában. Miközben sercegnek a húsok, készül a finomság, fel lehet nyitni egy üveg hűs bort, csevegni a vendégekkel és élvezni a friss levegőt.

Az olasz kerti grillekben és kiegészítőkben az a nagyszerű, hogy minden megvan bennük, amire szükség lehet. Nemcsak dekoratívak, de ráadásul teljes körűen felszereltek is. A grillező helyen kívül van elég  hely a pakoláshoz, előkészítéshez, tálaláshoz is.

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg az olasz kerti grilleket és kiegészítőket, rendeljen saját grillt a nyári szezonra!

 

Kerti kő grillek: társak a nyári összejöveteleken

Kerti kő grillek: társak a nyári összejövetelekenA grillezés szinte kötelező nyári program. Különösen akkor lehet jól kihasználni egy grill szettet, ha megvan hozzá a megfelelő méretű tér is, egy szép tágas kert. Aki komolyan gondolja és rendszeresen hódol a grillezés élvezetének, az túlnéz az összecsukható alapfelszereléseken, és nagyban gondolkodik. A kerti kő grilleket pontosan nekik találták ki.

A kerti kő grillek valóságos kerti konyhának felelnek meg, ahol minden megvan ahhoz, hogy az ember igazi kerti partit adhasson és maradéktalanul megvendégelhesse a barátait, kollégáit vagy a rokonait. Egy ilyen kerti kő grill nemcsak méreteiben meggyőző, de felépítésében sem hagy semmilyen kívánnivalót maga után. Nem borítja fel egy nagyobb vihar, stabil, biztonságos és igazán megbízható. Hosszú távon alapdarabnak számít a kerti partik világában egy elegáns, olasz grill.

Keressen fel minket bizalommal, és rendeljen kerti kő grillt termékkínálatunkból, hogy még időben felkészülhessen az idei szezonra!

Telefon: 06 20/259-0960
06 20/259-0950
E-mail: gemini.palazzetti@gmail.com
Elérhetőségek