Hamuporszívó, hamu porszívó, kandalló porszívó

 Hamuporszívóval a tisztaságért

Hamuporszívóval a tisztaságértAki kandallóval fűt, az bizonyára tapasztalta már a technika hátrányait is. Ezeknek egyike a tisztíthatóság. Sajnos a kandalló körül igen nagy mennyiségű szokott lenni a hamu, amely a legkisebb fuvallat hatására is a levegőbe kerül. Ennek elkerülésére ajánljuk a hamuporszívót!

Természetesen a szétszóródott hamut össze is lehet seperni, azonban ez nem a legegészségesebb megoldás: még a leggondosabb, legóvatosabb seprés ellenére is rengeteg hamu kerül a levegőbe, ami irritálja a légutakat, asztmát okoz, a porallergiásoknak pedig egyenesen kínszenvedés ez a tevékenység! Hamuporszívó használatával az összes hamut maradéktalanul eltakaríthatjuk anélkül, hogy a levegőt is szennyeznénk vele. A nehezen hozzáférhető helyek is egyszerűen kiporszívózhatók vele. Az általunk kínált hamuporszívók kiválóan alkalmasak grillek tisztításához is! Továbbá egyes modellek száraz- és nedves porszívóként is alkalmazhatók. 

Kandallóval, kályhával fűt? A minden eddiginél egyszerűbb tisztításhoz vásároljon hamuporszívót! Széles választékkal és kedvező árakkal várjuk, nézzen körül termékeink között!

 

Mi alapján válasszon hamuporszívót?


Mi alapján válasszon hamuporszívót?A kandalló használata számos előnnyel jár, mert gyorsan felmelegíti a falakat, barátságos látványt nyújt, hatékony fő vagy kiegészítő fűtési mód. Mint mindennek, a kandallós fűtésnek is vannak hátrányai, de szerencsére ezeket is ki lehet küszöbölni egy-egy jó módszerrel. Itt van az egyik kellemetlenség, ami nem más, mint a hamu.

Az eltüzelt fa vagy egyéb tűzelőanyag után kikerülhetetlenül hamu marad. Ahhoz, hogy a kandallót, kályhát újra használhassuk, el kell távolítani az összegyűlt hamut. Ez nem is olyan egyszerű, mert a hamut könnyen szét lehet fújni, elég egy fuvallat, egy rossz mozdulat és máris lehet takarítani. Hamuporszívóval azonban nincs ok az aggodalomra, mert az összes maradék hamut tökéletesen el lehet tüntetni a segítségével. Egy hamuporszívó ráadásul sokoldalú takarítógép, amit fel lehet használni például nyáron is, a kerti grill takarításához, de a gép tulajdonságaitól függően akár a műhelyben keletkezett fűrészport, port is eltüntethetjük vele.

A hamuporszívó több fajta is lehet, így minden vásárló az igényeinek leginkább megfelelő berendezést választhatja ki. Létezik olyan készülék, ami csak a kihűlt hamuhoz használható, de ma már van olyan is, amivel gond nélkül eltakarítható a még forró hamu is. Ezen kívül választhatunk a tartály mérete alapján is. A gyűjtőtartály nagysága meghatározza, hogy mekkora mennyiséget tudunk egyszerre felporszívózni, mekkora a kandalló, kályha és a termelt hamu mennyisége. Az egyes hamuporszívók szűrője is különbözik, ami lehet üvegszálas, mikro vagy pedig HEPA szűrő is. Végül, ha hamuporszívó vásárlása mellett döntünk, ne feledkezzünk meg a készülék teljesítményének figyelembe vételéről, de a zajszint sem mellékes a hamuporszívó használatakor.

Jó tudni, hogy az összegyűjtött hamut nem csupán kidobni lehet, de felhasználni is, ezért a kifejezetten csak hamu gyűjtésére alkalmas hamuporszívónak több előnye is van annál, hogy takaríthatunk vele. A hamu ugyanis tele van ásványi anyagokkal, melynek köszönhetően a kertben bio tápszernek használhatunk vagy fagyvédelemre, csúszásmentesítésre, illetve a lakásban takarításra is hasznos.

Keressen minket elérhetőségeinken, ha megbízható hamuporszívóra van szüksége!

Telefon: 06 20/259-0960
06 20/259-0950
E-mail: gemini.palazzetti@gmail.com
Elérhetőségek