ECOMONOBLOCCO - PALAZZETTI légfűtéses kandalló betét

 

 Az ECOMONOBLOCCO tűzterek egy biztonságos, időtálló, környezetbarát tűzterek, melyek kiváló hő termelő képességgel rendelkeznek, s akár egymagukban is alkalmasak az egész otthon kifűtésére. 

Az ECOMONOBLOCCO tűzterek széles választéka 3 családra oszlik: Easy Line sorozat, Cast Iron "öntöttvas" sorozat, Magnofix sorozat

Easy Line sorozat:  ezek a modellek nagyon vastag öntöttvasból készülnek, rejtett toló ajtókkal, automatikus üvegtisztító rendszerrel. Valamint alkalmasak a forró levegő különböző helységekbe történő elvezetésére. A modellekbe beszerelésre került a szabadalmaztatott VDF rendszer (megakadályozza a füstgáz szoba irányába történúő távozását, amikor az ajtó nyitva van), mely automatikusan lép működésbe a kandalló ajtajának nyitásakor, illetbe becsukásakor. Standard szelőző rácsok tartozékként járnak a tűztér mellé. 

Cast Iron sorozat: ez a termékcsalád egy 75 kg súlyú, nagyon vastag (8 mm) öntöttvas elemekkel. A tűzterek Kettős Égés technológia által rendkívül környezetbarátak, mivel egy második égés keletkezik a tűztérben, mely elégeti a tűztéren lévő káros gázokat (szén-monoxidot).Aa levegőbe már csak szén-dioxid, illetve minimális káros anyag kerül kibocsátásra.  Rejtett toló ajtókkal, automatikus üvegtisztító rendszerrel. Valamint alkalmasak a forró levegő különböző helységekbe történő elvezetésére. A modellekbe beszerelésre került a szabadalmaztatott VDF rendszer (megakadályozza a füstgáz szoba irányába történúő távozását, amikor az ajtó nyitva van), mely automatikusan lép működésbe a kandalló ajtajának nyitásakor, illetbe becsukásakor.

A frontal modellek nagyon vékony kerettel rendelkeznek, mely széles rálátást biztosítanaka tűzre. A sarkos, és exagonális modellek üvegezése egyetlen üvegből készül. Tűzifa tartó és Standard szelőző rácsok tartozékként járnak a tűztér mellé. 

 Magnofix sorozat: ezt a termékcsaládot a gyártó egy különleges Magnofix alapanyaggal gyártja, mely által különösebmagas hőmegtartó képességű a tűztér, ami optimálisan szabályozza a hő hosszú távon történő megtartását, és ideális hősugárzást eredményez, javítja a z égés hatékonyságát.  A tűzterek Kettős Égés technológia által rendkívül környezetbarátak, mivel egy második égés keletkezik a tűztérben, mely elégeti a tűztéren lévő káros gázokat (szén-monoxidot).Aa levegőbe már csak szén-dioxid, illetve minimális káros anyag kerül kibocsátásra.  Rejtett toló ajtókkal, automatikus üvegtisztító rendszerrel. Valamint alkalmasak a forró levegő különböző helységekbe történő elvezetésére. A modellekbe beszerelésre került a szabadalmaztatott VDF rendszer (megakadályozza a füstgáz szoba irányába történúő távozását, amikor az ajtó nyitva van), mely automatikusan lép működésbe a kandalló ajtajának nyitásakor, illetbe becsukásakor.

A frontal modellek nagyon vékony kerettel rendelkeznek, mely széles rálátást biztosítanak a tűzre. A sarkos, és exagonális modellek üvegeezése egyetlen üvegből készül. Tűzifa tartó és Standard szelőző rácsok tartozékként járnak a tűztér mellé. 

 

Telefon: 06 20/259-0960
06 20/259-0950
E-mail: gemini.palazzetti@gmail.com
Elérhetőségek
Blogger
Facebook