Hamuporszívó, hamu porszívó, kandalló porszívó

 

WEBÁRUHÁZUNK ITT ÉRHETŐ EL: www.gemini.addel.hu

 

Porszívó helyett hamuporszívót használjon a kandalló tisztán tartásához!

Porszívó helyett hamuporszívót használjon a kandalló tisztán tartásához!Mostanság egyre több ember dönt a kandalló beépítése mellett, hiszen mind funkciójában, mind látványában előnyöket tartogatnak ezek a fűtőberendezések. Az előnyök mellet sokan csak a beépítés után szembesülnek a kandallók legnagyobb hátrányával, a hamuval. Ilyenkor a gyors eltávolításhoz a kandalló tulajdonosok mindent bevetnek, azonban ehhez biztosan nem lesz megfelelő választás a söprű, hiszen ez csak felveri a hamuport. Ezután sokan megpróbálkoznak a porszívójukkal, ami bizonyos ideig mindenképp hatásos, azonban a rengeteg hamu gyorsan tönkre teszi őket. Ehelyett mindenképp hamuporszívóra lesz szükség!

A hamuporszívók, ahogy a nevükből kikövetkeztethető, kifejezetten úgy lettek legyártva, olyan szűrőrendszerrel rendelkeznek, hogy képesek legyenek meghibásodás nélkül gyorsan és könnyedén eltávolítani a kandalló környékéről a hamut. Bizonyos hamuporszívó modellek olyan hamuszűrő filterrel vannak ellátva, ami nem megy tönkre a nagy mennyiségű hamutól sem. A hamuszűrő filterek rendkívül masszív, speciális anyagból kerülnek legyártásra. Ezzel szemben nagyon sok porszívó modell nincsen felszerelve erős hamuszűrővel és nem is rendelkezik olyan felépítéssel, sem szűrőrendszerrel, ami lehetővé tenné, hogy megbirkózzon a nagy mennyiségű hamuval. Emiatt fordulhat elő, hogy a kandallótakarításhoz használt berendezés pár alkalom után teljesen meghibásodik, így egy új porszívóra lesz szüksége. Ha kandallója van, nem érdemes elhanyagolni a hamuporszívó megvásárlását, hiszen hosszú éveken át ki fogja szolgálni a fűtőberendezés takarításában, és ily módon még a porszívóját sem teheti tönkre, hanem azt tovább használhatja, a rendeltetésszerű szerepének megfelelően!

Nem érdemes megkockáztatnia, hogy tönkremenjen a porszívója! Szerezze be kínálatunkból Ön is az igényeinek megfelelő hamuporszívót! Készülékeink nem foglalnak sok helyet, egyszerűen kezelhetőek, így a kandalló karbantartása szinte gyerekjáték lesz. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a hamuporszívókkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Telefon: 06 20/259-0960
06 20/259-0950
E-mail: gemini.palazzetti@gmail.com
Elérhetőségek
Blogger
Facebook