Kerti grill, kerti sütő Kerti grill, kerti sütő Kerti grill, kerti sütő Kerti grill, kerti sütő Kerti grill, kerti sütő

Hírek / Blog

 

Készülünk a tavaszra... 

DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSSAL segítjük februárban, hogy az Ön otthonába is eljussanak PALAZZETTI kerti kemencés grilljei, kerti grill konyhái, fatüzeléses acél kemencéi. Ékesítse udvarát, teraszát minőségi termékeinkkel. Kápráztassa el vendégeit a Palazzetti grilleken, kemencében készült ételek sokféleségével, finom zamatával. 

Tervezzen előre! Gondoskodjon arról, hogy a vágyott kerti kemence, grill az Ön által tervezett időben már a kertjét díszíthesse. Ne várja meg a szezont! Jelentős többlet munkák miatt előfordulhat a hosszabb várakozási idő. 

 

Fokozza az őszi hangulatot kerti kandallókkal!

Rajong a természetért, és szeretne harmonikus teret létrehozni kertjében? Kedveli a különleges megoldásokat, berendezéseket? Akkor Önnek találták ki a kerti kandallókat! 

A kerti kandallókkal kiváló hangulatot teremthet az őszi, Replica Watches hideg estéken, így még ebben az időszakban is bátran összegyűlhetnek barátaival, rokonaival a kertben, ugyanis a kellemes hőmérsékletet biztosítják a kandallók! Emellett a nyitott tűzterek akár grillezésre is alkalmasak! Természetesen a kerti kandallók a rohanó hétköznapokban is alkalmazhatók, hiszen a tűz látványa és a melegség hozzásegíti a kandalló tulajdonosát a relaxációhoz és a kikapcsolódáshoz, ezáltal garantált a pihenés! 

A kerti kandallók strapabíró anyagból készülnek, amelyek kifejezetten kinti használatra lettek tervezve, ennek köszönhetően a hőmérsékleti ingadozásoknak és az erős esőzéseknek is ellenállnak! 

Ha látványos berendezéssel alapozná meg az ősz hangulatát, vásároljon kerti kandallót! A minőséget garantáljuk!


Miért döntsön a kerti kandallók mellett? 

Nincs olyan ember, aki ne vágyna a harmonikus környezetre otthonában. A jó hír az, hogy manapság már nem csak a lakótereket lehet kialakítani ebben a szellemben, hanem a kertet is. Ha Önnek is fontos a kert látványa, és kedveli a különleges megoldásokat, szerezze be kínálatunkból saját kerti kandallóját!

Kerti kandallóink már a látványukkal harmóniát teremtenek, így amikor éppen nem használják őket, akkor is hozzájárulnak a hangulathoz. A kerti kandallónak főként a hűvös nyári estéken veheti hasznát, de természetesen a berendezés használata akár a késő őszi időszakban, sőt, télen is megoldható, így nem kell kompromisszumot kötnie az időjárással, ha egy kicsit tovább időzne a szabadban. Választékunkban különböző típusú kerti kandallókat találhat, így, ha kínálatunk mellett dönt, olyan berendezés tulajdonosává válhat, ami valóban megfelel az igényeinek! 

A kerti kandallók értékesek és különlegesek! Miért pont az Ön otthonából hiányozzanak? Vásároljon kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Ez hiányzik az otthonából: kerti kandalló

A nyílt tűzön készített ételek íze összehasonlíthatatlan azokéval a fogásokéval, amik egy egyszerű tűzhelyen vagy sütőben készültek. Ezek az ételek intenzívebb aromával, karakteresebb ízzel rendelkeznek. Megpörkölődött, füstös nyár ízük van, ropogósak, omlósak, szinte kínálják magukat, hogy beleharapjanak. 

A nyári sütögetések ételeit a legjobb egy kerti kandallóban elkészíteni. Ahelyett, hogy áruházi grillezőt vásárolna vagy tűzrakó helyet készítene, inkább gondolkodjon nagyban és vásároljon egy igazi kerti kandallót! Meglátja, hogy nem is olyan sokára bebizonyosodik, hogy megérte az árát, hiszen bármikor csodás ételeket készíthet rajta. Mindemellett a kerti kandallók teraszokon is megállják a helyüket, ahol kellemes hőmérsékletet varázsolnak egy hűvösebb őszi napon is.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon kerti kandallót tőlünk! Minden, általunk forgalmazott modell rendkívüli hőálló képességgel bír, épített nyitott tűztérrel rendelkezik, választható méretben és burkolattal elérhető. Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, illetve érdeklik a részletek, keressen minket bátran feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

 

Takarítsa egyszerűen kandallóját hamuporszívóval!  

Takarítsa egyszerűen kandallóját hamuporszívóval! Nincs kétség afelől, hogy egy kandalló praktikus és látványos eleme az ingatlannak, azonban a használatakor keletkezett nagy mennyiségű hamu eltakarítása komoly problémákat okoz a tulajdonosoknak, ugyanis hagyományos eszközökkel nem lehet teljesen eltávolítani a hamut. A problémát ilyenkor ráadásul fokozza, hogy a por állagú hamu száll, ami bejut a levegőbe, így megvan az esély arra, hogy az ember takarítás közben belélegezze, ez pedig az egészségre is károsan hathat. Ha Ön leegyszerűsítené a hamu eltávolításának folyamatát, vásároljon választékunkból hamuporszívót!

A hamuporszívó használatával elfelejtheti a szálló hamu problémáját, ugyanis a készülék használatával azonnal eltüntethető a hamu, mindennemű kellemetlen tényezők nélkül, így nem kerülhet be a levegőbe a por. A készüléknek köszönhetően megőrizheti egészségét, és a hamu nem fogja irritálni szervezetét, hiszen a hamuporszívó gondoskodik arról, hogy ne lélegezhesse be a port.

Válassza ki az igényeinek megfelelő hamuporszívót kínálatunkból, és a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Telefon: 06 20/259-0960
06 20/259-0950
E-mail: gemini.palazzetti@gmail.com
Elérhetőségek
Blogger
Facebook