Kerti grill, kerti sütő Kerti grill, kerti sütő Kerti grill, kerti sütő

Hírek / Blog

Kandallóburkolatok modern stílusban!

kandallóburkolatokA kandalló még mindig jól bevált és népszerű fűtési rendszer, amit nem váltottak le az új megoldások, csupán kiegészítették. Aki kandallóra vágyik, annak nem kell megelégednie a régi típusú burkolatokkal, ugyanis ma már modern fajták is színesítik a kínálatot. A klasszikus kandallóburkolat méltán gyönyörű, de nem illik mindenhová. Egy olyan otthon enteriőrjébe semmiképpen sem, ahol a minimalizmus dominál.

A modern kandallóburkolatok már csak a tűzterükben emlékeztetnek a régi időkben is működtetett kandallókra, minden más teljesen új formát kapott. Nem ritka, hogy egy modern kandallóburkolatnál maga a tűztér szinte elvész a burkolatban. Ennek köszönhetően a burkolat maga jobban érvényesül, de mégsem vész el a lényeg, maga a tűz.

Az általunk kínált kandallóburkolatok között szintén megtalálhatóak a modern stílus képviselői, amik ugyanolyan jól teljesítenek, mint a hagyományos változatok. Aki szeretne olyan kandallóburkolatot választani, ami tökéletesen illik az otthona stílusához és kiegészíti a meglévő berendezést, azoknak ajánljuk figyelmébe termékeinket. A legszélesebb vásárlói igényekre is ügyelünk, szem előtt tartva a jó ár-érték arány és a magas színvonal meglétét.

A modern kandallóburkolatok sajátja az egyszerű, sallang mentes megjelenés, ami mégsem válik jellegtelenné. A letisztult és minimalista összkép önmagában is figyelemfelkeltő, harmonikusan simul bele a térbe. A szépségük és stílusosságuk mellett a megbízhatóságuk is hangsúlyos ezeknek a burkolatoknak. Hosszú távon lehet velük számolni és a fűtést megalapozni a kandallóval.

Ha érdeklődik az általunk forgalmazott termékek iránt, szeretne új kandallóburkolatot vásárolni, keressen fel minket bizalommal! A honlapunkon megtalálható elérhetőségek bármelyikén kapcsolatba tud lépni velünk és részleteket megtudni termékeinkről, illetve szolgáltatásainkról!

Mire figyeljen a pellet tüzelőanyag tárolásakor? 

fapelletManapság a pellet fűtőkészülékek óriási népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül, ugyanis több előnyük is van. Az első és legfontosabb, hogy ezzel a megoldással jelentős összegeket lehet megspórolni a téli hónapokban, és még a környezetet sem károsítja. Ahogy a berendezés nevéből kikövetkeztethető, használatához elengedhetetlen a pellet tüzelőanyag, ami százszázalékban természetes anyagokból készül, préselési eljárással. Ahhoz, hogy ezt a tüzelőanyagot megfelelően fel lehessen használni, és valóban elősegítse a költséghatékonyságot, körültekintőnek kell lenni a tárolásával kapcsolatban.

fapelletet nagyon sokan hajlamosak a garázsban, fészerben tárolni, sőt, nem ritka, hogy az udvaron, egy fedett részen találnak neki helyet. Akik ezen lehetőségek közül választanak, rosszul döntenek, mert ez a tüzelőanyag nagyon érzékeny a nedvességre. Ha csak egy kis nedvesség, pára éri a fapelletet, használhatatlanná válik. Már az előállításkor olyan zsákba teszik a pellet tüzelőanyagot, ami meggátolja, hogy víz vagy nedvesség érje és hosszú távon gondoskodik a védelméről. Érdemes száraz helyen tárolni az anyagot, és a vízálló csomagolásban tartani, ezáltal elkerülheti a felhasználó, hogy kellemetlen meglepetések érjék. A helyes tárolás anyagi szempontból is fontos, hiszen nincs is annál bosszantóbb, hogy, ha azért kell megválni a pellet tüzelőanyagtól, mert nem megfelelő helyen tárolta. Amennyiben szükséges, érdemes helyiséget kialakítani a tároláshoz, ezáltal könnyedén felhasználható lesz bármikor a tüzelőanyag, és nem mehet kárba jelentős mennyiségű pellet.

 

Ha Ön is szeretne pellet fűtésre áttérni, a berendezéseken kívül a tüzelőanyagot is megvásárolhatja tőlünk, rendkívül kedvező áron! A fűtéshez szükséges anyagot folyamatosan tudja pótolni kínálatunkból. Megbízható, modern kályhákkal, kandallókkal, minőségi pellet tüzelőanyaggal várjuk vevőinket. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Használjon hamuporszívót a kandalló kiporszívózásához, és felejtse el a kis seprűt!

hamuporszívóA fűtési szezonban egyesek csak feltekerik a radiátort, míg mások tüzet gyújtanak a kandallóban vagy a kályhában. Nekik van nehezebb dolguk, mert a látványos lángoknak ára van. Az élő tűz több takarítással jár, mert például az elégett fa és egyéb tüzelőanyagok után maradt hamut el kell tüntetni a tűztérből, illetve a padlóról. Szerencsére ma már nem kell a kis seprűvel koszolni, miért is tennénk, amikor ott van helyette a hamuporszívó!

A hamu eltávolításának hatékony, gyors és pormentes módja a hamuporszívó használata. A minél tökéletesebb eredmény elérése érdekében megfontoltan kell kiválasztani magát a hamuporszívót is. Először is figyelembe kell venni, hogy mekkora annak a tűztérnek a mérete, amit takarítani szeretnénk és a hamuporszívót más berendezéshez is akarjuk-e használni. A hamuporszívók egyes modelljeinek eltérő a teljesítménye, ezzel együtt pedig az energiafelhasználása is. Értelemszerűen a kisebb tűztérhez kisebb teljesítményű hamuporszívó is elegendő. Jó tudni, hogy egy hamuporszívót a kandallón kívül kályha, grill, kerti sütő takarítására is be lehet vetni. Ezért az is lényeges, hogy a porszívó gyűjtő tartályának mekkora a térfogata, tehát maximálisan mennyi hamut képes összegyűjteni és tárolni.

A teljesítmény mellett fontos még a zajszint mértéke is, ami szintén modell függő, ahogyan az is, hogy van-e kereke a porszívónak vagy nincs. A kerék megléte is előny lehet, ha féltjük a padlót és nem szeretnénk karcolásokat ejteni rajta a porszívó használata során.

Végül sorra kell venni a szűrő kérdését is, ami háromféle lehet a hamuporszívóban: hepa, üvegszálas és mikroszűrő. A pormentes működést a hepa szűrő tudja leginkább garantálni, ugyanis ennek a típusnak a legalacsonyabb a porkibocsátása.

A webáruházunkban egyszerűbb és több funkciós modelleket is talál, amiket kedvező árakon tud megvásárolni. Készüljön a fűtési szezonra praktikus, sőt, nélkülözhetetlen hamuporszívókkal! Ha információra van szüksége, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

 

Alapos kandallótisztítás egyszerűen? Hamuporszívóval lehetséges!

Hamuporszívó Természetes, hogy egy kandalló nagyobb kosszal jár, mint egy radiátor. Már a tűzifa behordása során is sok szennyeződést viszünk a lakásba, de a fűtés során keletkező hamu és korom ráadásul nehezen is takarítható. Ha eléggé kiszárított fát használunk, akkor kevesebb hamu keletkezik, ám előbb-utóbb mindenképp szükségessé válik a kandalló tisztítása. Ehhez használhatunk egyszerűen seprűt és lapátot is, azonban ezekkel nem lesz olyan egyszerű a dolgunk, mint egy erre a célra kifejlesztett hamuporszívóval.

Seprűvel egyrészt nem is lehet olyan alapos munkát végezni, mint hamuporszívóval, ráadásul óhatatlanul is még nagyobb por keletkezik egy időre. Ennek következtében akár az egész helyiség takarítására is szükség lehet. A hamuporszívóval azonban nagyon egyszerűen eltüntethető a nagy mennyiségű hamu is, a kandalló minden részéről. Könnyen elérhetünk vele azokra a területekre is, ahova másképp nem tudnánk, és szinte pár perc alatt megtisztíthatjuk az egész berendezést. Fontos, hogy a hagyományos, háztartási porszívót ne használjuk erre a célra, mert ezek a készülékek teljesen más szűrővel rendelkeznek, és könnyen tönkremennek a hamutól. Hamuporszívó használatával természetesen ettől nem kell félni. Ezt a berendezést érdemes használni a kandalló környékének takarításához is, ahol még előfordulhat hamu.

A hamuporszívós tisztításon túl nem szabad megfeledkezni a kémény rendszeres takarításáról sem, azonban ezt mindenképp bízza szakemberre! Az idők során lerakódott szennyeződés egyrészt szűkíti a kémény belsejét, másrészt pedig könnyen belobbanhat, kéménytüzet okozva.

 

Ön is kandallóval fűti otthonát, és szeretné mindig szép rendben, tisztán tartani a környékét? Döntsön a hamuporszívó mellett! Ha ilyen berendezést keres, nálunk a legjobb helyen jár! Ha kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Kollégáink szívesen nyújtanak részletes tájékoztatást 

 

Közeleg a tél – vásároljon most pellet kandallót, kályhát, vagy kazánt!

pellet kandallók, pellet kazánokMost, ismét eljött az ősz, újra központi kérdéssé válik a fűtés, hiszen a növekvő energiaárak miatt a megfizethetőbb fűtési rendszereknek, illetve a hatékonyabb és olcsóbb fűtési módoknak nagy keletje van a gázfűtéssel szemben. Manapság már számos lehetőség közül lehet választani a csúcstechnikától a klasszikus cserépkályhákig, ám ha a köztes megoldást kedveli valaki, akkor rendelkezésére állnak a pellet kandallók, pellet kályhák és pellet kazánok!

Érdemes a pellet kandallók, pellet kályhák és pellet kazánok közül választani, hiszen számtalan előnyük van: jelentős összegeket lehet megspórolni a pellet kandallók, pellet kályhák és pellet kazánok használatával a fűtési kiadásokon, de az áruk is lényegesen alacsonyabb, mint például egy komplett hőszivattyús rendszer kiépítése. Ezek a berendezések könnyedén összehangolhatóak a fűtésrendszerrel, és a helyiség levegőjét fűtik, ráadásul megbízhatóak és kiváló minőségűek, így sokáig lehet számítani rájuk.

A pellet kandallók és pellet kályhák a fűtésen túl látványszerepet is játszanak, hiszen esztétikusak, és a modern kinézetük mellett a klasszikus kandallókat is felidézik. A lángok látványa különösen a téli időszakban szívmelengető, és otthonos hangulatot teremt, teljesen mindegy, hogy hol tartózkodunk éppen. Mivel többféle stílusban kaphatóak, így kiválóan mutatnak hagyományosabb, illetve a modern, minimalista enteriőrökben is, de akár egy klasszikus rönkházban is elképzelhetőek. A pellet kazánok ezzel szemben kizárólag a fűtést szolgálják, és méretük miatt érdemes őket az alagsorban, pincében, vagy egy erre a célra kialakított kazánházban elhelyezni. A kínálatunkban mindhárom típust megtalálhatja, és egyszerűen kiválaszthatja azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeinek.

Ha kérdései lennének a pellet kandallókkal, a pellet kályhákkal, vagy a pellet kazánokkal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Mi rejlik a pellet tüzelőanyagokban?

pellet tüzelőanyagA tüzelőanyag több fajtája is beszerezhető a piacról, minden vásárló kezében ott a döntés, hogy melyiket akarja eltüzelni. Ám a rossz döntés következményekkel jár. Hiába a megbízható fűtési rendszer, ha silány tüzelőanyagot kap, akkor a hatékonysága sem lesz akkora, mint amire egyébként képes lenne minőségi tüzelőanyag segítségével.

A tüzelőanyagok egyik jól ismert fajtája a pellet, amit az automatizált fűtési rendszerekhez szokás használni. A pellet tüzelőanyag pellet és vegyestüzelésű kazánokhoz, kályhákhoz és kandallókhoz egyaránt felhasználható. A fűtésrendszer korszerűsítésének egyik ideális módja a pelletre való átállás.

A pellet tüzelőanyag kiválóságát a jelenleg érvényben lévő szabványok tanúsítják. Azokat a pellet tüzelőanyagokat, amiket az erre kijelölt laboratóriumokban bevizsgálnak és letesztelnek, különböző kategóriákba sorolják aszerint, hogy milyen a fűtőértékük, az égési hőmérsékletük, milyen anyagok találhatóak bennük, mekkora a hamutartalmuk vagy a kén tartalmuk. Egy ilyen teszt meg tudja állapítani, hogy a bevizsgált pellet tüzelőanyag kiváló vagy gyenge minőségű. A pellet tüzelőanyag gyártója pedig hitelesen tudja kommunikálni a vásárlók felé a terméke jellemzőit, illetve értékét. A pellet alapanyaga alapvetően valamilyen faforgács, fűrészpor, illetve növényi anyag, amit ledarálnak, majd tömörítenek és lepréselnek. Az előírt körülmények között történő tárolás esetén a pellet megőrzi az eredeti minőségét.

A pellet tüzelőanyagok tehát sokfélék lehetnek, különböző színvonalúak és eltérő tulajdonságúak. Minden vásárlónak alaposan tájékozódnia kell, mielőtt pellet tüzelőanyagot vásárol és megtudni, hogy neki milyen típusra van szüksége.

Nézzen körül nálunk, és forduljon hozzánk bizalommal, ha pellet tüzelőanyagok iránt érdeklődik, kérje szakértő kollégáink segítségét a rendeléshez! Szívesen adunk szakmai tanácsot, és megválaszoljuk minden kérdését a témával kapcsolatban honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén!

 

Látványos és sokoldalú főzés a szabadban? A nyitott fatüzelésű tűztérrel lehetséges!

nyitott fatüzelésű tűztérA kertünk a mi saját kültéri birodalmunk, amit az ízlésünk szerint rendezünk be, díszfák és növények sorakoznak, kerti asztal a hozzá illő kerti székekkel, hinatágy és akár egy kis csúszda is a gyerekeknek. Nem csak a családunkkal, de a barátainkkal is sok időt töltünk itt, közös beszélgetések, főzések és sütögetések közben. A szabadban való főzésnek mindig van egy sajátságos hangulata, a természet közelsége, a pattogó tűz látványa, és nem utolsó sorban a szabad tűzön készült ételek utánozhatatlan íze. Amikor a kerti főzéshez szükséges dolgokra gondolunk, a legtöbbünknek a bogrács jut eszébe, de ennek a felhasználási módja eléggé korlátozott, csak főzni lehet benne. Az apró kerti grilleken viszont csak kis mennyiségű étel fér el, ezért a legjobb választás a nyitott fatüzelésű tűztér!

A nyitott fatüzelésű tűztérrel rendelkező kandallók nem csak praktikusak, de akár a kert ékei is lehetnek az esztétikus kialakításuknak köszönhetően. A nyitott fatüzelésű tűztér remek rálátást biztosít a tűzre, ami megalapozza az egész este hangulatát. Vannak olyan modellek is, amik rengeteg extra opcióval kérhetőek, ilyen például: a grillező állvány, elektromos nyárs vagy a lávakő állvány. Ennek köszönhetően a nyitott fatüzelésű tűzterű kandallók teljesen kiváltják a bográcsot is, mert főzni is lehet bennük a tűztér mélysége miatt, nem csak sütni. Bőséges hely áll a rendelkezésre, egyszerre süthető rajta nagyobb mennyiségű hús és a köretnek szánt zöldségek is. Amikor egy nyitott fatüzelésű tűzterű kandalló elhelyezésén gondolkodunk az udvarunkban, akkor van néhány fontos szempont, amire érdemes odafigyelni a biztonság kedvéért. A belső tűztér teljesen hőálló anyagból készül, és a két oldaláról fallal lezárt ugyan, füstszabályzó és a hamukazetta öntöttvasból van, azért jobb az óvatosság! A fatárolót az oldalfal mellé érdemes rakni, magát az építményt pedig távol a gyúlékony dolgokat is tartalmazó puszta talajtól, akár egy térkővel burkolt részre.

 

Ha Ön is szeretne minőségi nyitott fatüzelésű tűzterű kandallókat beszerezni, valóban jó áron, akkor nálunk jó helyen jár! Kérdéseivel keressen minket bizalommal elérhetőségeinken! 

 

Éttermek részére a legjobb választás a Palazzetti beépíthető kemence!

Palazzetti beépíthető kemencékAmikor csak teheti, szinte minden ember előnyben részesíti a szabad tűzön készült ételeket, hiszen ezek sokkal gazdagabb és különlegesebb ízvilággal rendelkeznek, mint a hagyományos változataik. Ezt a tényt az éttermek sem hagyhatják figyelmen kívül, hiszen sokkal nagyobb bevételre tehetnek szert, ha vendégeiknek lehetőséget biztosítanak kemencés vagy bográcsos ételek rendelésére. Ehhez szeretnénk figyelmébe ajánlani a Palazzetti beépíthető kemencéket, kemence betéteket és kő kemencéket.

A Palazzetti beépíthető kemencékben készített ételek minden vendéget levesznek a lábáról. Érdemes akár pizzakészítéshez is használni, de nagyon népszerű a bennük sütött csülök, oldalas, tarja, sőt, az egyszerű pogácsa is sokkal ízletesebb lesz. A Palazzetti beépíthető kemencével rendelkező étteremnek érdemes akár a kenyeret is helyben sütnie, hiszen egy kemencében sült, házi kenyérhez nincs fogható!

A kerthelyiséggel rendelkező éttermeknek mindenképp megéri a Palazzetti beépíthető kemence vásárlása, hiszen rengeteg vendéget vonzanak. Egyszerűen elkészíthető bennük számtalan étel, ráadásul a megfelelő mértékű bemelegedés után sokkal gyorsabbá is válnak, mint a hagyományos sütők. Kínálatunkban többféle Palazzetti beépíthető kemence is található, legtöbbjükbe egyszerre akár többféle fogás is betehető, így még hatékonyabb a működtetésük. Kiválóan használhatóak akár nagyszabású rendezvények alkalmával is, esküvők, konferenciák, céges csapatépítők legnépszerűbb fogásai garantáltan a Palazzetti beépíthető kemencében készült ételek lesznek.

Kínálatunkban nem csak Palazzetti beépíthető kemencéket talál, hanem kemence betéteket, kő kemencéket is. Termékeink megbízhatóak, hosszú éveken keresztül szolgálják tulajdonosaikat, ezalatt garantáltan visszahozzák az árukat. Ha kérdése lenne kemencéinkkel kapcsolatban, bátran keressen fel minket, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére! Szerelje fel éttermét kemencével, tegye hatékonyabbá a működést egyszerűen! 

 

Hamuporszívóval a tisztaságért

Hamuporszívóval a tisztaságértAki kandallóval fűt, az bizonyára tapasztalta már a technika hátrányait is. Ezeknek egyike a tisztíthatóság. Sajnos a kandalló körül igen nagy mennyiségű szokott lenni a hamu, amely a legkisebb fuvallat hatására is a levegőbe kerül. Ennek elkerülésére ajánljuk a hamuporszívót!

Természetesen a szétszóródott hamut össze is lehet seperni, azonban ez nem a legegészségesebb megoldás: még a leggondosabb, legóvatosabb seprés ellenére is rengeteg hamu kerül a levegőbe, ami irritálja a légutakat, asztmát okoz, a porallergiásoknak pedig egyenesen kínszenvedés ez a tevékenység! Hamuporszívó használatával az összes hamut maradéktalanul eltakaríthatjuk anélkül, hogy a levegőt is szennyeznénk vele. A nehezen hozzáférhető helyek is egyszerűen kiporszívózhatók vele. Az általunk kínált hamuporszívók kiválóan alkalmasak grillek tisztításához is! Továbbá egyes modellek száraz- és nedves porszívóként is alkalmazhatók. 

Kandallóval, kályhával fűt? A minden eddiginél egyszerűbb tisztításhoz vásároljon hamuporszívót! Széles választékkal és kedvező árakkal várjuk, nézzen körül termékeink között!

Mi alapján válasszon hamuporszívót?

Mi alapján válasszon hamuporszívót?A kandalló használata számos előnnyel jár, mert gyorsan felmelegíti a falakat, barátságos látványt nyújt, hatékony fő vagy kiegészítő fűtési mód. Mint mindennek, a kandallós fűtésnek is vannak hátrányai, de szerencsére ezeket is ki lehet küszöbölni egy-egy jó módszerrel. Itt van az egyik kellemetlenség, ami nem más, mint a hamu.

Az eltüzelt fa vagy egyéb tűzelőanyag után kikerülhetetlenül hamu marad. Ahhoz, hogy a kandallót, kályhát újra használhassuk, el kell távolítani az összegyűlt hamut. Ez nem is olyan egyszerű, mert a hamut könnyen szét lehet fújni, elég egy fuvallat, egy rossz mozdulat és máris lehet takarítani. Hamuporszívóval azonban nincs ok az aggodalomra, mert az összes maradék hamut tökéletesen el lehet tüntetni a segítségével. Egy hamuporszívóráadásul sokoldalú takarítógép, amit fel lehet használni például nyáron is, a kerti grill takarításához, de a gép tulajdonságaitól függően akár a műhelyben keletkezett fűrészport, port is eltüntethetjük vele.

hamuporszívó több fajta is lehet, így minden vásárló az igényeinek leginkább megfelelő berendezést választhatja ki. Létezik olyan készülék, ami csak a kihűlt hamuhoz használható, de ma már van olyan is, amivel gond nélkül eltakarítható a még forró hamu is. Ezen kívül választhatunk a tartály mérete alapján is. A gyűjtőtartály nagysága meghatározza, hogy mekkora mennyiséget tudunk egyszerre felporszívózni, mekkora a kandalló, kályha és a termelt hamu mennyisége. Az egyes hamuporszívók szűrője is különbözik, ami lehet üvegszálas, mikro vagy pedig HEPA szűrő is. Végül, ha hamuporszívó vásárlása mellett döntünk, ne feledkezzünk meg a készülék teljesítményének figyelembe vételéről, de a zajszint sem mellékes a hamuporszívóhasználatakor.

Jó tudni, hogy az összegyűjtött hamut nem csupán kidobni lehet, de felhasználni is, ezért a kifejezetten csak hamu gyűjtésére alkalmas hamuporszívónak több előnye is van annál, hogy takaríthatunk vele. A hamu ugyanis tele van ásványi anyagokkal, melynek köszönhetően a kertben bio tápszernek használhatunk vagy fagyvédelemre, csúszásmentesítésre, illetve a lakásban takarításra is hasznos.

Keressen minket elérhetőségeinken, ha megbízható hamuporszívóra van szüksége!

Pellet kandallóval fűteni számos előnnyel jár!

Egy fűtésrendszer kiválasztásánál mindenek előtt annak hatékonysága a mérvadó; hogy mennyire képes meleget létrehozni, és mennyire tudja komfortossá tenni azt a helyiséget, aminek a fűtését rábízzuk. Azonban a „mennyire” mellett legalább olyan fontos kérdés a „hogyan” is. Ma már nem vehetjük félvállról az energiamegtakarítás témáját, ezért lényeges minél tudatosabban választani, és olyan fűtésrendszer mellett dönteni, amivel képesek vagyunk környezetbarát módon felmelegíteni otthonunkat. A pellet kandalló a környezetbarát fűtésrendszerek közé tartozik. Hogyan tudja ezt megvalósítani? Ezt mindjárt részletesebben is kifejtjük!

pellet kandalló azért környezetbarát, mert újrahasznosított tüzelőanyaggal működik, a fűtés tehát nem fával, hanem pellettel történik, ami tulajdonképpen préselt fűrészpor és faforgács. A pellet nedvességtartalma alacsonyabb, mint a fáé, így nagyobb hatásfokkal is számolhatunk, ha ezzel fűtünk. Nem bocsájt a levegőbe káros széndioxidot, így az üvegházhatást sem növeli. A pellet kandallószabályozása nem csak egyszerű, de igazán biztonságos is, ráadásul lehetősége van pontos beállításra is. A kandallót akár felügyelet nélkül is hagyhatjuk, a meleget pedig sokáig megtartja.

Amennyiben azt fontolgatja, hogy pellet kandallót vásárol, és a régi fűtési rendszerét lecseréli egy korszerűbbre, itt az alkalom! Ne vásároljon akárhonnan kandallót, hanem csakis olyan helyről, ami megbízható! Forduljon cégünkhöz, és vásároljon modern pellet kandallót kínálatunkból! Többféle típust is forgalmazunk, így aszerint dönthet, hogy Önnek melyik felel meg a legjobban. Vízteres, légfűtéses, vagy légcsatornázható pellet kandalló? Mire van lehetőség, mekkora teret fűtene, egyedüli, vagy kiegészítő fűtésnek szánja? Örömmel segítünk megtalálni a személyre szabott pellet kandallóját termékeink között! 

Ha tájékozódni szeretne, vagy kérdése lenne a termékeinkről, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!

Teremtsen romantikus hangulatot közvetlen környezetében, kerti kandallóval!  

kerti kandallókA szerelmespárok többsége azt gondolná, hogy a romantikus pillanatok megéléséhez mindenképp ki kell mozdulniuk otthonról, pedig manapság már rengeteg olyan megoldás áll rendelkezésre, amivel a közvetlen környezetükben is meg lehet teremteni a meghitt hangulatot. Ha Ön is szeretne akár otthon, a kertbe kiülve átélni a romantikus pillanatokat kedvesével, szerezze be tőlünk kerti kandallójukat!

A kerti kandallóknak köszönhetően meghitt hangulatot tud teremteni közvetlen környezetében, így sehova sem kell utazniuk ahhoz, hogy csak egymással foglalkozhassanak. A kerti kandallók elé még a leghidegebb estéken is oda tudnak ülni, akár késő ősszel is megfelelő körülményeket teremthetnek a kertben a berendezés segítségével a romantikázáshoz.  

 

A kerti kandallók páratlan élménnyel ajándékozzák meg a szerelmeseket! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné megvásárolni kerti kandallóját, tekintse meg kínálatunkat és válassza ki az Önnek tetsző berendezést! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén és kérjen ajánlatot a kiválasztott termékre! 

 

Varázsoljon éttermi menüt otthon kerti grillel!

kerti grillekAmikor az ember vacsorára vagy ebédre vár vendégeket, természetes, hogy a maximumot szeretné nyújtani az ételekkel kapcsolatban. Ilyenkor nem feltétlenül kell különleges, speciális receptekben gondolkodni, ugyanis, ha a házigazdának van egy kiváló főző- vagy sütőberendezése, már azzal a legegyszerűbb ételeket is úgy tudja elkészíteni, mint az éttermekben a szakácsok. Ha Ön is szeretné lenyűgözni vendégeit, varázsoljon éttermi menüt otthonában egy kerti grillel!

A kerti grillel kiváló fogásokat tud biztosítani, rengeteg receptet készíthet el a berendezéssel. A zöldségektől kezdve a különböző húsokon át számos alapanyag kellően át tud sülni a kerti grillekben. A választékunkban megtalálható kerti grillek ráadásul látványosak, ízlésesek is, így a sütőberendezés egyúttal a kert igényes összképéhez is hozzájárul.

Ha gyakran fogad vendégeket, és fontos Önnek, hogy mindig minőségi, éttermi színvonalú fogásokkal várhassa őket, mindenképp szüksége lesz kerti grillre! Fedezze fel kínálatunkat és válassza ki azt a berendezést, ami megfelel igényeinek, majd vegye fel velünk a kapcsolatot és adja le rendelését! 

 

Olasz kerti grillek és kiegészítők a nyári szezonra!

Olasz kerti grillek és kiegészítők a nyári szezonra!Eredeti olasz kerti grillre vágyik? Egy ilyen kerti grillben csak örömet lel az ember, hiszen mindenki szeret egy jót enni a szabadban, méghozzá ínycsiklandóan finom ételeket!

A kerti összejövetelek, nyári vendégségek, hétvégi sütögetések időtlen sztárjai a grill húsok, amikhez kiválóan illenek a szószok, könnyű köretek, saláták és sajtok. Sokkal kellemesebb elkészíteni őket a szabadban, egy olasz kerti grillen, mint a fullasztóan meleg konyhában. Miközben sercegnek a húsok, készül a finomság, fel lehet nyitni egy üveg hűs bort, csevegni a vendégekkel és élvezni a friss levegőt.

Az olasz kerti grillekben és kiegészítőkben az a nagyszerű, hogy minden megvan bennük, amire szükség lehet. Nemcsak dekoratívak, de ráadásul teljes körűen felszereltek is. A grillező helyen kívül van elég  hely a pakoláshoz, előkészítéshez, tálaláshoz is.

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg az olasz kerti grilleket és kiegészítőket, rendeljen saját grillt a nyári szezonra!

Nyakunkon a grill partyk szezonja! 

Bár az időjárás nem kedvez a grill partyk rendezéséhez, de lassacskán beköszönt a várva várt nyár. Mindenki alig várja, hogy végre szeretteivel, barátaival, ismerősökkel, rokonokkal tölthesse el az idejét a szabadban. S, ha már összejöttek, nincs is jobb egy grill vacsoránál, ebédnél.

Az általunk kínált olasz kerti grillek, kemencés grillek, grill konyhák minden igényt kielégítenek. Mindemellett esztétikus kivitelük, minőségi alapanyaguk hosszú élettartamot tesznek lehetővé, hogy Önök sok-sok évig élvezhessék a kerti sütögetés élményét. Grill konyháink kültéri használatra lettek tervezve, ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Moduláris elemekből tetszőleges grill konyha alakítható ki az igényeknek megfelelően. Praktikus kialakításuk révén kemencés grilljeink segítségével akár többféle étel is elkészíthető egyidőben, mely által időt takaríthat meg.

Élvezze a kemencében sült pizza, kenyér, csülök, egyéb étel ízét a grillen sütött zöldségekkel, halakkal együtt. Kérje kötelezettségmentes árajánlatunkat !www.pellet-kandallo.hu/kapcsolat

 

Idén már készítse kemencés grillel a kerti parti fogásait!

Vitathatatlan, hogy a tavasz és a nyár egyik legkedveltebb szabadtéri programjai a kerti partik, amikor a barátok és a családtagok együtt élvezhetik a jó időt. Ezek az események nem múlhatnak el ízletes fogások nélkül, amiket természetes, hogy kint a kertben készítenek el a házigazdák, akár a vendégek közreműködésével, hiszen egy friss gulyásleves vagy ízletes sült oldalas mindennél jobban kényezteti az ízlelőbimbókat. Ahhoz, hogy ezek az ételek sikeresek legyenek, nemcsak minőségi alapanyagokra lesz szükség, hanem tökéletes kialakítású főzőberendezésre is. Ha Ön utóbbit még nem találta meg, döntsön a kemencés grillek mellett! 

kemencés grillek, ahogy a nevükből kikövetkeztethető, olyan berendezések, amelyek egyszerre több főzési és sütési lehetőséget tartogatnak magukban, vagyis nemcsak grillezésre alkalmasak, hanem sütésre is. Így akár egyszerre több fogás készíthető el általuk, és minden vendég találhat kedvére való ételt. 
 

kemencés grillek különböző kialakításban elérhetőek, ha a vásárlás mellett dönt, csakis előnyökre tehet szert. Ha további kérdése lenne a berendezésekkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken! 

 

Készülünk a tavaszra... 

DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSSAL segítjük februárban, hogy az Ön otthonába is eljussanak PALAZZETTI kerti kemencés grilljei, kerti grill konyhái, fatüzeléses acél kemencéi. Ékesítse udvarát, teraszát minőségi termékeinkkel. Kápráztassa el vendégeit a Palazzetti grilleken, kemencében készült ételek sokféleségével, finom zamatával. 

Tervezzen előre! Gondoskodjon arról, hogy a vágyott kerti kemence, grill az Ön által tervezett időben már a kertjét díszíthesse. Ne várja meg a szezont! Jelentős többlet munkák miatt előfordulhat a hosszabb várakozási idő. 

 

Olasz kerti grill vásárlásával csak jól járhat!

Olasz kerti grillek és tartozékok

Remélhetőleg hamarosan már az időjáráson is érződni fog a nyár közeledte, és érdemes lesz szabadtéri programokat szervezni. A nyári tevékenységek között előkelő helyen szerepelnek a kerti partik, amelyek nagyon jó családi vagy baráti programnak bizonyulnak. Ilyenkor összejön a jó társaság, együtt esznek-isznak, beszélgetnek, kikapcsolódnak az emberek. Az ilyen esték kellenek a szürke hétköznapok sorába, ám szükségesek hozzájuk a megfelelő eszközök is. Olasz kerti grillekkel és tartozékaikkal könnyen szervezhet emlékezetes kerti sütögetéseket.

Az általunk kínált olasz kerti grillek könnyen használhatóak, viszont a bennük elkészített ételek sokkal ízletesebbek lesznek, mint például, ha hagyományos sütőben sülnének. A szabadban, grillen készült ételek kapnak egy olyan extra zamatot, amit más módszerrel nem lehet elérni. Nem csak a füst finom íze lesz rajtuk érezhető, hanem az a csodás hangulat is, ami az elkészítéshez párosul. Az olasz kerti grillek hozzájárulnak, hogy minden húsból, zöldségből és fűszerből a legjobbat hozzuk ki, és azok egymással is nagyon jól harmonizáljanak. Egy ilyen berendezés vásárlásával hosszú évekre biztosíthatja előre, hogy az Önnél megtartott kerti partikról minden jóllakottan, elégedetten és nagyon jó kedvvel távozzon!

Az olasz kerti grillekben készíthető akár steak, pizza, hurka, hamburger vagy grillezett zöldségek, csak a fantázia szab határt a sütésnek. Kezelésük egyszerű, elrontani pedig nagyon nehéz velük az ételeket. Ha nálunk vásárol, nem kell félnie attól sem, hogy megbízhatatlan berendezést kap a pénzéért. Szükség esetén viszont alkatrészekkel is állunk rendelkezésére, ezért a legjobb, ha hozzánk fordul! Az olasz kerti grill tartozékokkal még sokszínűbbé és praktikusabbá varázsolható a sütés, ezért érdemes a kiegészítő lehetőségekben is gondolkodni.

Keressen fel minket bizalommal olasz kerti grillekért és tartozékokért, kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére! Egy olasz kerti grill a modern kertek központi része, szerezzen be egyet Ön is és arassa le a babérokat már az idei első kerti partin!

Vegye komolyan a kerti sütést, és használjon olasz kerti grill konyhát moduláris elemekből!

kerti grill konyha

Grillezni valószínűleg mindenki szeret, de nem mindenki tud otthon kerti sütést rendezni, mert nincs meg hozzá a megfelelő felszerelése. A grillsütőknek is vannak különféle változatai az egyszerű, alapdaraboktól egészen a komolyabb, kerti grillsütőig, ami már egy egész vendégsereg kiszolgálására képes. Aki komolyan gondolja, és hosszú távra tervez, annak szeretnénk felhívni a figyelmét a cégünk által forgalmazott olasz kerti grill konyhákra moduláris elemekből.

Itt már egy teljes rendszerről van szó: ez nem csupán egy grill, hanem egy egész konyha. Az olasz kerti grill konyha moduláris elemekből épül fel, tehát több változata is létezik, az alap modulokból állótól egészen a variálható, sokféle modulból felépülő grill konyháig. A modulok között van kemence, mosogató, gázégős rész, valamint különböző tárolók is. A kialakítás lehetővé teszi, hogy minden tulajdonos fel tudja építeni a saját olasz kerti grill konyháját moduláris elemekből pontosan olyanra, amilyenre szeretné. Meghatározható a modulok sorrendje és elhelyezkedése a saját igények és elképzelések alapján. A legjobb az egész koncepcióban, hogy az olasz kerti grill konyha moduláris elemekből bármikor bővíthető egy-egy újabb modullal.

Az összeszerelés rendkívül könnyű és időtakarékos, szinte bárki meg tudja csinálni. Az évek múlásával, ahogyan az olasz kerti grill konyha moduláris elemekből egyre több és több kerti sütés központja lesz, a modulok még mindig kitartanak, dacolva az időjárás és az elhasználódás romboló erejével.

Használja ki, hogy a kertje mérete megengedi egy saját, olasz kerti grill konyha moduláris elemekből történő felépítését, és grillezzen kedvére az otthonában, nyugodt körülmények között! Tavasztól őszig csak szép időre és néhány korgó hasú vendégre van szükség ahhoz, hogy kezdetét vegye a grillezés.

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet az olasz kerti grill konyháról moduláris elemekből!

 

Ha tavasz, akkor kerti grill!

 

 

 

Replica Watches

 
Telefon: 06 20/259-0960
06 20/259-0950
E-mail: gemini.palazzetti@gmail.com
Elérhetőségek
Blogger
Facebook