Légfűtéses pellet kandalló, pellet kályha

 

 Az ECOFIRE pelletkandallók minden igényt kielégítő berendezések.

A PALAZZETTI ECOFIRE légfűtéses kályhák nem egyformák. A minőségi alapanyagokban, konstruktív elemek azonosak, viszont mindegyik más-más szükséglet kielégítésére alkalmas. Tény, hogy a gyártó által kitűzött cél, hogy a lakható terek fűtését az emberek szokásainak legmegfelelőbben lássák el a kályhák. 

Ennek elérésének érdekében PALAZZETTI megalkotott 4 különböző pelletkandalló családot: légcsatornázható, csendes (ventilátor nélküli), ventilátoros, és természetes légáramlás útján fűtő berendezéseket.

Lássuk milyen funkciót is töltenek be,  illetve milyen komfortnak tesznek eleget:

1. VENTILÁTOROS LÉGFŰTÉS

Hogyan működik?

Az ECOFIRE kényszerített légáramlás útján gyorsan, takarékosan fűti fel a szobát, szobákat egy ventilátor segítségével. A ventilátor folyamatosan teríti szét a kályha által előállított meleg levegőt a szobában. Az elektromos vezérlőegységnek köszönhetően állítható a ventilátor sebessége.

Kiknek ideális?

Akik egy szobát, vagy esetleg a szobához kapcsolódó 1-2 szobát szeretné befűteni. Ha integrálja a meglévő fűtési rendszerbe a készüléket jelentősen csökkentheti az energiafogyasztást. 

Továbbá ajánlott azok számára, akik szeretnék, hogy gyorsan, rövid idő alatt érje el a szobában a kívánt hőmérsékletet. A szabályozható ventilátornak köszönhetően fenntartható folyamatosan az egészséges, kellemes konfort érzetet adó meleg a szobákban. 

És természetesen ajánlott azoknak, akiknek fontos a környezetvédelem. Szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy minél kevesebb károsanyag kibocsátás legyen a környezetünkbe. 

 

 SZOLGÁLTATÁSAINK:

- FÜSTCSÖVEK, BILINCEK, ROZETTA, SZŰKÍTŐK, BŐVÍTŐK FORGALMAZÁSA

- TELJES BEKÖTÉSI MUNKÁLATOK ELVÉGZÉSE

- KÉMÉNY TERVEZTETÉS

- KÉMÉNY ÉPÍTÉS, KIVITELEZÉS

 

Kérje DÍJMENTES árajánatunkat!

e-mail: gemini.palazzetti@gmail.com

tel: 06-20-259-0950

Telefon: 06 20/259-0960
06 20/259-0950
E-mail: gemini.palazzetti@gmail.com
Elérhetőségek
Blogger
Facebook