Pellet kandalló, pellet kályha, pellet kazán

 

_____________________________________________________________________________________________________________

 

PELLETKANDALLÓK

Részletek az alábbi menüpontok választását

követően. Vagy kérjen információt

elérhetőségeink bármelyikén! Állunk

rendelkezésére. Tájékozódjon, mielőtt döntést

hoz pelletkandalló vásárlást illetően.

 

Miért döntsön a pellet kandalló mellett?

Manapság egyre szélesebb kínálat áll a vásárlók rendelkezésére a fűtőberendezések terén, azonban mind közül a pellet kandallók azok, amelyeket fokozott érdeklődés övez. Nem véletlenül, ugyanis a pellet kandallók számos előnnyel rendelkeznek! 

A pellet kandallóknak már az elnevezésükből lehet következtetni a működésükre, egyúttal ebből fakad legfőbb előnyük. A pellet tüzelőanyagról köztudott, hogy kiváló fűtőértékkel rendelkezik, lassan ég el, így egyenletes hőmérséklet biztosítható az ingatlanban. Ebből következik az, hogy a pellet kandallók rendkívül gazdaságosan működtethetőek, ennek köszönhetően jelentős anyagi haszonra is szert lehet tenni. A pellet kandallók bárhova könnyedén és egyszerűen telepíthetőek, akár az egész ingatlant képesek felfűteni, használatukkal a gázfűtés teljesen kiiktatható, így többé nem kell félnie a hónap végén a gázszámlától!

Spóroljon Ön is pellet kandallóval, megvásárlásáért pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Tüzelőanyag, kandalló burkolat javítása, vásárlása? Készüljön fel velünk a fűtési szezonra!

Az őszi időszak a korábbi évekhez képest egyre több, időjárás szempontjából kellemes nappal ajándékozza meg az embereket, azonban a zord, hideg időszak hamar megérkezik, amit értelemszerűen minden szempontból felkészülten kell várni. Ebben az esetben nemcsak a megfelelő ruházatról kell gondoskodni, hanem a fűtőberendezések állapotát is meg kell vizsgálni, továbbá ha szükséges be kell szerezni a kellő mennyiségű tüzelőanyagot is. Ha Ön is szeretne időben felkészülni a fűtésszezonra, válasszon bennünket ehhez!

Kínálatunkban minden olyan terméket megtalálhat, amelyek felhasználásával tökéletesen felkészülhet a fűtésszezonra. Ha például a költséghatékonyság jegyében – még a jó időt kihasználva – lecserélné fűtőberendezését egy modernebb pellet kályhára, velünk erre is van lehetősége, ugyanis kínálatunkból megvásárolhatja. A pellet kályhákon kívül felfedezheti fatüzeléses kandallóinkat, a tüzelőanyagot is beszerezheti, és nem utolsó sorban tanácsot is kérhet tőlünk, ha éppen nem tudja, melyik fűtőberendezés lenne az ideális választás a költséghatékonyság szempontjából.  

Építtessen kandallót, javíttassa annak burkolatát, vagy modernizálja otthona fűtési rendszerét, közreműködésünkkel. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! 

 

  

Pellet kandallóval fűteni számos előnnyel jár!

Egy fűtésrendszer kiválasztásánál mindenek előtt annak hatékonysága a mérvadó; hogy mennyire képes meleget létrehozni, és mennyire tudja komfortossá tenni azt a helyiséget, aminek a fűtését rábízzuk. Azonban a „mennyire” mellett legalább olyan fontos kérdés a „hogyan” is. Ma már nem vehetjük félvállról az energiamegtakarítás témáját, ezért lényeges minél tudatosabban választani, és olyan fűtésrendszer mellett dönteni, amivel képesek vagyunk környezetbarát módon felmelegíteni otthonunkat. A pellet kandalló a környezetbarát fűtésrendszerek közé tartozik. Hogyan tudja ezt megvalósítani? Ezt mindjárt részletesebben is kifejtjük!

A pellet kandalló azért környezetbarát, mert újrahasznosított tüzelőanyaggal működik, a fűtés tehát nem fával, hanem pellettel történik, ami tulajdonképpen préselt fűrészpor és faforgács. A pellet nedvességtartalma alacsonyabb, mint a fáé, így nagyobb hatásfokkal is számolhatunk, ha ezzel fűtünk. Nem bocsájt a levegőbe káros széndioxidot, így az üvegházhatást sem növeli. A pellet kandalló szabályozása nem csak egyszerű, de igazán biztonságos is, ráadásul lehetősége van pontos beállításra is. A kandallót akár felügyelet nélkül is hagyhatjuk, a meleget pedig sokáig megtartja.

Amennyiben azt fontolgatja, hogy pellet kandallót vásárol, és a régi fűtési rendszerét lecseréli egy korszerűbbre, itt az alkalom! Ne vásároljon akárhonnan kandallót, hanem csakis olyan helyről, ami megbízható! Forduljon cégünkhöz, és vásároljon modern pellet kandallót kínálatunkból! Többféle típust is forgalmazunk, így aszerint dönthet, hogy Önnek melyik felel meg a legjobban. Vízteres, légfűtéses, vagy légcsatornázható pellet kandalló? Mire van lehetőség, mekkora teret fűtene, egyedüli, vagy kiegészítő fűtésnek szánja? Örömmel segítünk megtalálni a személyre szabott pellet kandallóját termékeink között!

 

Ha tájékozódni szeretne, vagy kérdése lenne a termékeinkről, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!

 Kérjük válasszon az alábbi kategóriákból:

 

Telefon: 06 20/259-0960
06 20/259-0950
E-mail: gemini.palazzetti@gmail.com
Elérhetőségek
Blogger
Facebook