PELLET TÜZELŐ ANYAG

 Pellet rendelés, információ: 06-20-259-0950 

 VÖRÖS FENYŐ fapellet 

                                                                                                   

 

  DIN PLUS +  FENYŐ fapellet Fehér 

                                                              

Kisebb tétel vásárlása esetén érdi üzletünk (2030. Érd, Balatoni út 78.) szolgálja ki vevőinket,

illetve cégünk általi kiszállítást, lepakolást csak egyedi árajánlat alapján vállalunk.

Vásárlási szándékát kérjük előre jelezze telefonon, 06-20-259-0950.

 

Minden, amit a pellet tüzelőanyagról érdemes tudni

Minden, amit a pellet tüzelőanyagról érdemes tudniA tüzeléstechnikában egyre inkább terjed a pellet tüzelőanyag, azaz a formára préselt fűrészpor, vagy faforgács használata, ami az automatizált házi tüzelőrendszerekben a tűzifánál sokkal jobban hasznosítható. Rengeteg előnye van a hagyományos fafűtéshez képest, ami miatt ez manapság az egyik legkorszerűbb fűtési mód!

A pellet tüzelőanyaggal üzemelő kazánban a láng hőmérséklete 800-1000 °C között mozog, a füstgáz hőmérséklete pedig 70-100 °C. Ilyen értékekkel és egy megfelelő tüzelőberendezéssel gyakorlatilag egy teljes házat könnyedén be lehet fűteni! Ráadásul a pelletfűtés környezetbarátabb is a fafűtésnél, mivel újrahasznosított alapanyagot használ, emellett a hatásfoka is jobb a tűzifánál, mivel alacsonyabb a nedvességtartalma. A szabályozott égés miatt a károsanyag kibocsátása is alacsonyabb, mivel használatakor csak annyi széndioxid szabadul fel, mint amennyit a növény az élete során megkötött.

A pellet tüzelőanyagnak magas az energiaértéke, könnyű a tárolása és szállítása, tehát minden szempontból megfelel a modern fűtőrendszerekkel szemben támasztott követelményeknek! Ha Ön is szeretné otthonát ezzel a hatékony módszerrel fűteni, keressen bennünket bizalommal!

Telefon: 06 20/259-0960
06 20/259-0950
E-mail: gemini.palazzetti@gmail.com
Elérhetőségek
Blogger
Facebook