ECOPALEX légfűtéses kandalló betétek

Utóégető technológiával: Az égés során előmelegített oxigént vezetünk be a kandallóba, amely egy második lángot okozva égeti az égetlen CO-t, miközben egyidejűleg további hőt és CO2-t bocsát ki: CO + 1/2 O2 = CO2 + hő. A fafogyasztás minimalizálása, és a légkörbe kerülő káros anyagok minimalizálása érehtő el ezáltal.

Légcsatorna kialakítható: akár 8 méteren lineárisan 12 cm átmérőjű légcsatornákkal, akár 2 helyiség is fűthető.

Ventilátoros rásegítés: opcionálisan beépített vezérlő egységgel szabályozhatjuk a beépített ventilátor sebességét, teljesítényét egyéni igényeknek megfelelően. 

 Az EOPALEX tűzterekkel lehetséges a régi, vissza füstölő, már nem hatékony kandallót felújítani, különösebb kőműves munkák elvégzése nélkül. 

Az ECOPALEX tűztér választásával egy  hatékony, biztonságos, és környezetbarát fűtésrendszert tud létrehozni. Egy professzionális ventilátorral, és kiépített légcsatorna rendszerrel az ECOPALEX tűztér képes kielégíteni a teljes otthona fűtési igényét. 

Technikai adatok: 

- Kivételes vastagságú, 9 mm-es öntöttvas szerkezetének köszönhetően igenellenálló a hővel szeben, hosszú élettartamú, magas teljesítményt nyújtó tűztér. 

- Az ECOPALEX tűzteret úgy tervezték, hogy elősegítse a Kettős égést: az oxigén egy speciálisan eree acélra kialakított útvonalon a tűztében kellően felmelegedve egy bizonyos  magasságig jutva a tűztérben a másodlagos égés bekövetkeztével elégeti a tűztérben lévő szén-monoxidot. Így a környezetbe csak szén-dioxig, és minimális káros anyag kerül kiveeztésre a füstjárat rendszeren keresztül. Ezáltal rendkívül környezetbarát megoldás Ecopalex tűztérben tüzelni. 

- Égés levegő szabályzó: kezeli a tüzelést, szabályozza a fafogyasztást, biztosítva a magas teljesítményt, illetve garantálja a gazdaságos fafogyasztást. 

- Hamutartó: nagyméretű, könnyen kivehető, megkönnyítve ezzel a takarítást

- Üveg tisztító rendszer: egy specális szabályzó állítja be a levegő mennyiségét, amely az üveg ajtón megakadályozza a korom lerakódását, a foltok kialakulását, így biztosítva a tűzre való folyamatos tiszta rálátást. 

- Ecoforno: ez egy rozsdamentes acél sütő, mely nem igényel sem gáz, sem elektromos áramot a működéshez. Azn Ecopalex tűztér fölé beépítve a felfelé áramló füst körülveszi a sütőt, mely felmelegíti azt sütési hőmésékletre. Ez egy szabadalmaztatott rendszer. 

Telefon: 06 20/259-0960
06 20/259-0950
E-mail: gemini.palazzetti@gmail.com
Elérhetőségek
Blogger
Facebook