Hamuporszívó, hamu porszívó, kandalló porszívó

 

WEBÁRUHÁZUNK ITT ÉRHETŐ EL: www.gemini.addel.hu

 

Porszívó helyett hamuporszívót használjon a kandalló tisztán tartásához!

Porszívó helyett hamuporszívót használjon a kandalló tisztán tartásához!Mostanság egyre több ember dönt a kandalló beépítése mellett, hiszen mind funkciójában, mind látványában előnyöket tartogatnak ezek a fűtőberendezések. Az előnyök mellet sokan csak a beépítés után szembesülnek a kandallók legnagyobb hátrányával, a hamuval. Ilyenkor a gyors eltávolításhoz a kandalló tulajdonosok mindent bevetnek, azonban ehhez biztosan nem lesz megfelelő választás a söprű, hiszen ez csak felveri a hamuport. Ezután sokan megpróbálkoznak a porszívójukkal, ami bizonyos ideig mindenképp hatásos, azonban a rengeteg hamu gyorsan tönkre teszi őket. Ehelyett mindenképp hamuporszívóra lesz szükség!

A hamuporszívók, ahogy a nevükből kikövetkeztethető, kifejezetten úgy lettek legyártva, olyan szűrőrendszerrel rendelkeznek, hogy képesek legyenek meghibásodás nélkül gyorsan és könnyedén eltávolítani a kandalló környékéről a hamut. Bizonyos hamuporszívó modellek olyan hamuszűrő filterrel vannak ellátva, ami nem megy tönkre a nagy mennyiségű hamutól sem. A hamuszűrő filterek rendkívül masszív, speciális anyagból kerülnek legyártásra. Ezzel szemben nagyon sok porszívó modell nincsen felszerelve erős hamuszűrővel és nem is rendelkezik olyan felépítéssel, sem szűrőrendszerrel, ami lehetővé tenné, hogy megbirkózzon a nagy mennyiségű hamuval. Emiatt fordulhat elő, hogy a kandallótakarításhoz használt berendezés pár alkalom után teljesen meghibásodik, így egy új porszívóra lesz szüksége. Ha kandallója van, nem érdemes elhanyagolni a hamuporszívó megvásárlását, hiszen hosszú éveken át ki fogja szolgálni a fűtőberendezés takarításában, és ily módon még a porszívóját sem teheti tönkre, hanem azt tovább használhatja, a rendeltetésszerű szerepének megfelelően!

Nem érdemes megkockáztatnia, hogy tönkremenjen a porszívója! Szerezze be kínálatunkból Ön is az igényeinek megfelelő hamuporszívót! Készülékeink nem foglalnak sok helyet, egyszerűen kezelhetőek, így a kandalló karbantartása szinte gyerekjáték lesz. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a hamuporszívókkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

 

 Hamuporszívóval a tisztaságért

Hamuporszívóval a tisztaságértAki kandallóval fűt, az bizonyára tapasztalta már a technika hátrányait is. Ezeknek egyike a tisztíthatóság. Sajnos a kandalló körül igen nagy mennyiségű szokott lenni a hamu, amely a legkisebb fuvallat hatására is a levegőbe kerül. Ennek elkerülésére ajánljuk a hamuporszívót!

Természetesen a szétszóródott hamut össze is lehet seperni, azonban ez nem a legegészségesebb megoldás: még a leggondosabb, legóvatosabb seprés ellenére is rengeteg hamu kerül a levegőbe, ami irritálja a légutakat, asztmát okoz, a porallergiásoknak pedig egyenesen kínszenvedés ez a tevékenység! Hamuporszívó használatával az összes hamut maradéktalanul eltakaríthatjuk anélkül, hogy a levegőt is szennyeznénk vele. A nehezen hozzáférhető helyek is egyszerűen kiporszívózhatók vele. Az általunk kínált hamuporszívók kiválóan alkalmasak grillek tisztításához is! Továbbá egyes modellek száraz- és nedves porszívóként is alkalmazhatók. 

Kandallóval, kályhával fűt? A minden eddiginél egyszerűbb tisztításhoz vásároljon hamuporszívót! Széles választékkal és kedvező árakkal várjuk, nézzen körül termékeink között!

 

Mi alapján válasszon hamuporszívót?


Mi alapján válasszon hamuporszívót?A kandalló használata számos előnnyel jár, mert gyorsan felmelegíti a falakat, barátságos látványt nyújt, hatékony fő vagy kiegészítő fűtési mód. Mint mindennek, a kandallós fűtésnek is vannak hátrányai, de szerencsére ezeket is ki lehet küszöbölni egy-egy jó módszerrel. Itt van az egyik kellemetlenség, ami nem más, mint a hamu.

Az eltüzelt fa vagy egyéb tűzelőanyag után kikerülhetetlenül hamu marad. Ahhoz, hogy a kandallót, kályhát újra használhassuk, el kell távolítani az összegyűlt hamut. Ez nem is olyan egyszerű, mert a hamut könnyen szét lehet fújni, elég egy fuvallat, egy rossz mozdulat és máris lehet takarítani. Hamuporszívóval azonban nincs ok az aggodalomra, mert az összes maradék hamut tökéletesen el lehet tüntetni a segítségével. Egy hamuporszívó ráadásul sokoldalú takarítógép, amit fel lehet használni például nyáron is, a kerti grill takarításához, de a gép tulajdonságaitól függően akár a műhelyben keletkezett fűrészport, port is eltüntethetjük vele.

A hamuporszívó több fajta is lehet, így minden vásárló az igényeinek leginkább megfelelő berendezést választhatja ki. Létezik olyan készülék, ami csak a kihűlt hamuhoz használható, de ma már van olyan is, amivel gond nélkül eltakarítható a még forró hamu is. Ezen kívül választhatunk a tartály mérete alapján is. A gyűjtőtartály nagysága meghatározza, hogy mekkora mennyiséget tudunk egyszerre felporszívózni, mekkora a kandalló, kályha és a termelt hamu mennyisége. Az egyes hamuporszívók szűrője is különbözik, ami lehet üvegszálas, mikro vagy pedig HEPA szűrő is. Végül, ha hamuporszívó vásárlása mellett döntünk, ne feledkezzünk meg a készülék teljesítményének figyelembe vételéről, de a zajszint sem mellékes a hamuporszívó használatakor.

Jó tudni, hogy az összegyűjtött hamut nem csupán kidobni lehet, de felhasználni is, ezért a kifejezetten csak hamu gyűjtésére alkalmas hamuporszívónak több előnye is van annál, hogy takaríthatunk vele. A hamu ugyanis tele van ásványi anyagokkal, melynek köszönhetően a kertben bio tápszernek használhatunk vagy fagyvédelemre, csúszásmentesítésre, illetve a lakásban takarításra is hasznos.

Keressen minket elérhetőségeinken, ha megbízható hamuporszívóra van szüksége!

Telefon: 06 20/259-0960
06 20/259-0950
E-mail: gemini.palazzetti@gmail.com
Elérhetőségek
Blogger
Facebook